project image

Интериорният дизайн може да събуди емоции, да провокира мисли и да пренесе душата ни в различни светове, но когато дизайнът съчетава локация, архитектура и изложение, той става истинско произведение на изкуството.

Всеки ъгъл на "Св. Анастасия" е проектиран така, че да предостави на гостите несравнимо усещане за пространство и светлина. Широките прозорци позволяват на естествената светлина да проникне свободно, разкривайки прекрасния панорамен изглед към морето и дивата гора. Фините детайли и ръчно изработените елементи добавят на обстановката интимност и топлина. Тук, далеч от шума на града, можете да се отдадете на моменти на покой и спокойствие, докато сте заобиколени от луксозен интериор, който е вдъхновен от красотата на природата.

project image
project image

Интериорният дизайн не просто да преобразява помещения, но и променя емоционалното състояние на хората, които пребивават в тях. Когато дизайнът е така изпипан, че перфектно комбинира локацията, архитектура и предназначение на пространството, той се превръща в истинско изкуство. Именно такъв е случаят с бутиков хотел "Св. Анастасия", където всяко пространство е внимателно разработено, така че да предостави изключителен комфорт и естетическо удоволствие на гостите си.

Душата на този дизайнерски успех е Генчо Радев, който с безупречно майсторство превърна хотел "Св. Анастасия" в перла на модерния интериорен дизайн.

Интериорният дизайн може да събуди емоции, да провокира мисли и да пренесе душата ни в различни светове, но когато дизайнът съчетава локация, архитектура и изложение, той става истинско произведение на изкуството.


project image

Бутиков хотел "Св. Анастасия" е разположен на скала, обгърната от дива гора и незабравими морски пейзажи. Всеки ъгъл на този уникален обект е олицетворение на бохемски стил, морско безвремие и безкрайните хоризонти, които съблазняват сетивата.

Генчо Радев, създателят на интериора на хотела, вложи душата си, за да предложи пътешествие извън времето на посетителите на това романтично място. Всеки елемент, материал и цветова гама са избрани с внимание, за да въздействат на гостите и да ги потопят в мирна атмосфера на релаксация и уют.

Природните елементи, използвани в интериора, допринасят за чувството за близост с околната среда. Формите и цветовете са вдъхновени от природата и създават усещане за простор и свобода. Материалите, които допълват цялостната концепция, са избрани с подчертано усещане за естественост и елегантност.

Цветовата палитра на хотела е съсредоточена около дълбоките и успокояващи тонове на синьото, които олицетворяват морето и небето. Тези цветове се комбинират изкусно с нежните и топли оттенъци на бежовото, пшеничното, пясъчното и шампанското, за да създадат балансиран и стилен интериор.

project image
project image
project image
project image

Основната идея на дизайнера е да създаде пространство, което да се чувства естествено и в съответствие с околната среда, като в същото време предоставя на гостите лукс и комфорт. Резултатът е едно уникално място, което съчетава модерни дизайнерски решения с класическа красота.

Бутиковият хотел "Св. Анастасия" не е просто място за настаняване. Той е дестинация, където можете да се насладите на изкуство, красота и природа в едно. Независимо дали искате да се отпуснете и да забравите за ежедневието или да се потопите в елегантността на интериорния дизайн, този хотел има нещо да предложи на всеки свой гост.

Всички проекти

arrow