За нас

Генчо Радев е интериорен дизайнер с богат опит и страст към създаването на уникални интериорни пространства. В над 20-годишната си кариера той извървява майсторски път, вдъхновявайки и впечатлявайки света със своя талант и креативност.
Всяка негова работа отразява неговата автентичност и прецизност. Генчо Радев се отличава с неизчерпаема страст към интериорния дизайн и внимание към детайла. Той не просто създава пространства, той съчетава изкуство и функционалност, за да постигне перфектния баланс между красота и практичност.

През последните 3 години, Генчо Радев активно разработва колекции мебели, които са станали неизменна част от бранда му - G.R Design. Този бранд е разделен на две части, които носят неговата уникална визия и стил.

G.R Furniture Line представлява елегантен и бутиков подход към мебелите. Тук можете да откриете изискани масички, шкафове, плотове и крака за трапезни маси, всеки от които е проектиран със забележителна прецизност и любов към материалите.
Също така, G.R Unit Light представлява модулна лампа, която съчетава функционалност и елегантен дизайн. Този продукт може да се персонализира и сглоби от всеки, използвайки елементите, предоставени от G.R Design. Това е иновативно решение, което дава възможност на всеки да създаде своя собствена уникална лампа.

Генчо Радев и неговият екип не спират дотук. Те постоянно набират скорост и представят нови продукти от колекция 2020, продължавайки да проектират още иновации за следващите серии. Неговата работа е не просто професия, тя е страст и обвързаност към създаването на красота и функционалност, които обогатяват нашия живот и околната среда.